Fotografie is al een hobby van mij vanaf mijn vroege jeugd. Mijn eerste spiegelreflex was een (analoge) Praktica en later de (eveneens analoge) Ricoh, die ik als relikwie nog steeds bezit.

Sinds de digitale fotografie de intrede had gedaan, was de beperking van de 36-opnames-per-rolletje verdwenen en was de feedback op de gemaakte foto's veel directer.

Met veel enthousiasme heeft mijn fotohobby een extra impuls gekregen en heb ik met mijn Nikon D-70 veel ervaring opgedaan. Twee jaar geleden heb ik dat toestel ingeruild voor een Nikon D5200 met de nodige objectieven.

Twee van mijn kinderen zijn door dit hobby-virus aangestoken en hebben daarin hun eigen prioriteiten en voorkeuren ontwikkeld. Regelmatig trekken we er met z.b drieeën op uit. Leuk en nuttig.

Met de keus voor een nieuwe opzet van de website, zal ook deze hobby een aparte plek innemen. Van elke (relevantie) fotosessie (dan wel vakantie) zal er 1 foto op deze site worden geplaatst, gelinkt aan het betreffende album. Zo ontstaat er een portfolio én een historisch overzicht. 

 

Feedback op de foto's zijn natuurlijk altijd welkom

have fun

 

 

  

Je mag pas reageren na registratie

© vanputtenonline.nl